O nama

Bok, ja sam Andrea. Životni put veselo dijelim sa svojim mužem i dvoje djece. Uz nas, tu su još i dva psa. Volim prirodu, životinje, kretanje… Obožavam planinariti, trčati, tumarati šumom, tražiti gljive, kupati se u moru ili rijeci, slušati ptičice… Mnogo čitam, a i pišem. Neke sam priče već i objavila – da se malo pohvalim. Idem na jogu i rekreativno plešem balet koji je još od djetinjstva moja velika ljubav, no tek sam si nedavno ispunila i taj san (nikad za ništa nije prekasno)

Volim svoj posao koji mi i nije posao već strast i radost. MyBlackCat sam uz suprugovu podršku osmislila 2017. U početku je to bio dodatni posao, ali se vrlo brzo pretvorio u moje glavno zanimanje. Pozitivna sam i miroljubiva osoba, volim slatke i inspirativne stvari i vjerujem da sve to možete prepoznati u mojim crtežima i natpisima. 

Ukoliko želite ovjekovječiti sliku svog ljubimca na majici, nudimo i crtanje prema vašim fotkama. Crteže izrađuje moja kćer Nika, prvostupnica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Svaki je crtež poseban i izrađen s puno ljubavi i truda.

Moje srce je ispunjeno kad znam da sam nečim što sam stvorila, dotaknula drugo srce ili dušu. Želim vam da uživate u životu kao što uživam ja, a da vam MyBlackCat stvari budu male iskre radosti u vašim danima.

Ukoliko imate kakvo pitanje ili trebate neku informaciju, javiti mi se možete putem maila info@myblackcat.eu, a ja ću vam rado odgovoriti.